Skådespelare High Chaparral Sommarsäsongen 2019

High Chaparral

Beskrivning:
High Chaparral är en nöjespark olik alla andra.

Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund.

Vi profilerar oss som en teatertemapark med vilda västerntema för barnfamiljer. Som skådespelare hos oss jobbar man dels med show/föreställning och även stor del improvisationsteater.

Vi söker skådespelare till följande:

Show Lucky Luke:
Lucky Luke, bröderna Dalton (Joe, William, Jack och Averell) samt mamma Dalton.
Till Lucky Luke-ensemblen söks skådespelare med öppna ögon och öron, som är snabba till att improvisera och som är vana vid fysisk teater. Det är meriterande med musikalisk talang och komisk tajming. Vi behöver veta din längd, eftersom bröderna Dalton är olika långa.

Show Wild West Stuntshow:
Skådespelare och stuntmän/kvinnor.
Till vår stuntshow söker vi män och kvinnor i olika åldrar. God improvisationsförmåga efterfrågas då karaktären spelas hela dagen, även ute i parken mellan showerna.

Stuntmän/kvinnor och skådespelare som kan rida:
Ridkunskaper och fightkunskaper efterfrågas. Att kunna sälja en fight ur ett historiskt perspektiv. Fallteknik av olika slag, att kunna falla från 6-8 m med säkerhetsmarginal. Kunna ta träff på ett bra och spektakulärt sätt i en klassisk vilda västern-shootout.

Show Nybyggarkaraktärer:
Nybyggare och nybyggarfru
Detta är karaktärer i parken som bygger på en nybyggare och hans fru som emigrerat till Vilda västern för att bosätta sig här. Varje dag bygger de upp ett hus tillsammans med barnen som besöker parken. Nybyggaren är även en klurig affärsman som gör diverse affärer varje dag.
De vi söker för dessa roller är en glad och klurig man som vågar ta för sig och har ett rejält munläder och kan locka folk att delta i husbygge och andra upptåg. Nybyggarfrun är en kvinna med skinn på näsan som på ett handlingskraftigt sätt kan styra och ställa över sin nybyggarman. För båda karaktärerna krävs god improvisationsförmåga.

Show Zorro:
Zorro, Soldater och Carmencita
Vi söker fysiska skådespelare med fäktkunskaper, stuntegenskaper som inte är rädda för höjder. God improvisationsförmåga efterfrågas då du förväntas interagera med parkens besökare stora delar av dagen.

Snea huset/Annie Oakley/Billy the kid:
Här söker vi män och kvinnor med mycket god improvisationsförmåga då man är sin karaktär hela dagen. I Snea huset sker ett skådespel där man går genom flera rum och på olika sätt förvirrar besökarna genom smarta illusioner. Som Annie Oakley och Billy the kid tar du med barnen på diverse olika upptåg runtom i parken samt ingår i någon av våra shower.

Show Indian Show:
På High Chaparrals Indianö visar vi upp den traditionella ursprungsbefolkningen från Nordamerika.
Detta görs genom en scenshow som innehåller olika sång- och dansnummer. Utanför showen är man värd för olika aktiviteter på ön, alltifrån bågskytte, yxkastning, tillverkning av traditionellt hantverk till ansiktsmålning och mycket mer.
Vi söker dig som har kunskaper inom traditionell indiandans, sång och kultur.
Har du påbrå från amerikanska urinvånare är det ett plus.

Musikalartister:
Vi söker glada och utåtriktade tjejer och killar som är redo att ge det där lilla extra för besökaren. De ska vara beredda att leverera en cancandans eller ett sångnummer när som helst under dagen. De personer vi anställer till dessa tjänster kommer att leda cancanskola, framföra musikaliska happenings i parken, improvisationsteater och även fungera som statister i vår Wild West Stuntshow.

Ansök nere till höger.

Lön enl. kollektivavtal
100%. Tillträde: Maj, juni 2019
Visstidsanställning till 2019-09-01

High Chaparral
33031 Kulltorp

Sök jobbet senast 31 januari 2019
Ange referens 2018/4.

Ansök nere till höger.

Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.highchaparral.se
Tillbaka