Örebro länsteater söker vikarierande producent

Länsteatern i Örebro AB

Beskrivning:
Örebro länsteater ägs av Region Örebro län och Örebro kommun. Örebro länsteaters uppdrag är att spela teater av hög konstnärlig kvalitet för både barn och vuxna och teatern har en vision som lyder: "Teatern i centrum - av länet, i det demokratiska samtalet och i människors vardag". Teatern har ett turnéuppdrag och utvecklingsmål definierade i Region Örebro läns kulturplan. Teaterns hemort är Örebro, där också de två huvudscenerna ligger, Örebro teater och sidoscenen Nya China. Läs mer om teatern på www.orebrolansteater.se

Om tjänsten:
Örebro länsteater söker en vikarierande teaterproducent på heltid. Som producent projektleder du ett antal produktioner och projekt, ofta parallellt. Du har ansvar för produktionernas ekonomi och planering. Du har också ansvar för det publika arbetet kring dina produktioner, vilket innefattar att aktivt delta i marknadsföringsarbetet och verka för att teatern är en motor i länets kulturliv. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår andra producent och vara en viktig resurs i vår verksamhet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad teaterproducent och/eller har flerårig erfarenhet av producentyrket eller motsvarande kompetens. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med arbetsledning, budget och planering. Arbetet kräver en utvecklad social förmåga. Erfarenheter av marknadsföring, publikarbete och arbetsledning är meriterande. Körkort B är ett krav. Tjänsten är ett ettårigt vikariat på 100 % med oreglerad arbetstid . Tillträde snarast.

Körkort: B
Arbetslivserfarenhet: Producent: kultur, media, film: erfarenhet efterfrågas

Tjänsten är ett ettårigt vikariat på 100 % med oreglerad arbetstid.

Kontaktpersoner:
Petra Weckström 0706892910, petra.weckstrom@lansteatern.se

Fackliga kontaktpersoner:
Marie Östling, marie.ostling@lansteatern.se

Örebro Länsteater
70146 ÖREBRO

Sök jobbet senast 7 december 2018
Skicka din ansökan till petra.weckstrom@lansteatern.se
Ansökan ska vara oss tillhanda senast 7 december 2018

Ange referens "Vikarierande producent"
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2018-12-07
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.lansteatern.se
Tillbaka