Påklädare - timanställning

Beskrivning:
Vi söker en Påklädare för timanställning inom Kostymavdelningen. Arbetstiderna är flexibla och vi söker främst dig som har möjlighet att arbeta kvällar och helger

I produktion kommer du i huvudsak att arbeta med påkläderi och kostymvård. I arbetet ingår att aktivt och självständigt driva påklädararbetet och kostymvård i tilldelad produktion. Den vi söker har god kunskap om kostymvård och behärskar enklare sömnadsarbeten. Du är van vid självständigt arbete med eget ansvar och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och kommunikativ samtidigt som du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Då du är vårt ansikte utåt gentemot produktionen är det viktigt att du är noggrann, effektiv, serviceinriktad och van att hantera stressituationer.

Eftersom detta är en timanställning så tror vi att du som söker har annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltidsarbete. Tidigare erfarenhet som påklädare är meriterande.
Tjänsten är en timanställning och schema görs upp i samråd med arbetsledaren. Tillträde sker enligt överenskommelse. Dramaten är medlem i arbetsgivarorganisationen Svensk Scenkonst och vi har kollektiv­avtal.

Eventuella frågor besvaras av Cecilia Ekström, arbetsledare för påkläderiet eller Helén Rapp, avdelningschef. Facklig företrädare för Teaterförbundet är Jens Thiman. Samtliga nås på tel 08-665 61 00.

Ansökningshandlingar ska vara Dramaten tillhanda så snart som möjligt dock senast 7 december 2018. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet: Påklädare: erfarenhet efterfrågas
Timlön enl överenskommelse

Kontaktpersoner: Susanna Aronson

Kungliga Dramatiska Teatern AB
Nybrogatan 2
10241 STOCKHOLM

Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2018-12-07
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.dramaten.se
Tillbaka