Belysningsmästare

Backa Teatern/Göteborgs Stadsteater

Beskrivning:
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER:
Backa Teater producerar föreställningar för barn och ungdomar. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Vi söker en belysningsmästare med hög kompetens inom belysningsteknik och ljussättning. Som belysningsmästare är du en del av det tekniska teamet och deltar därmed i samtliga arbetsuppgifter inom teamets ansvarsområde som dekortillverkning, ombyggnad på scenen och belysningstekniskt underhåll. Som belysningsmästare ansvarar du för att i samarbete med regissör och scenograf göra tilldelade ljussättningar, köra föreställningar och för inköp av belysningstekniskt material.

Arbetstiden är i huvudsak dagtid, måndag till fredag, men kan undantagsvis innebära kvälls och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som har grundläggande elkunskap och riggkunskap samt generell kunskap om ljusprogram. Du är van att göra felsökning i datanätverk och har goda kunskaper i programmering av ljusbord. Du behöver också ha förmåga att snabbt lära dig nya program och system.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av ljussättning och belysningstekniskt arbete. Bifoga ett urval av gjorda ljussättningar med din ansökan.

Som person är du strukturerad, tar initiativ och ser till att arbetet går framåt. Du har god förmåga att både arbeta självständigt och i team och bidrar med nya idéer och perspektiv till situationer som behöver lösas. Att du värdesätter goda relationer och samarbete är en självklarhet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill välkomna dig som vill ha en omväxlande roll med stora möjligheter att utvecklas, till en engagerad arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett professionellt och projektorienterat arbete med syftet att skapa och förmedla kvalitativ barn och ungdomsteater till alla göteborgare.

ÖVRIGT
Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald tillför verksamheten.

Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetslivserfarenhet: Belysningsmästare: erfarenhet efterfrågas
Lön enligt avtal.
Heltid. Schema.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-08-01 eller enligt överenskommelse, upphör: 2020-06-30 .

Kontaktpersoner:
Andrea Wettergren, Personalchef, Telefonnummer: 031-7087013, andrea.wettergren@stadsteatern.goteborg.se
Sven-Ove Fransson, Teknisk chef, Telefonnummer: 031-708 71 52, sven-ove.fransson@stadsteatern.goteborg.se

Fackliga kontaktpersoner
Josefin Neldén, Teaterförbundetfackstyrelsen.avd4@stadsteatern.goteborg.se

Göteborgs Stad , Backa Teater
Box 5094
40222 Göteborg

Sök jobbet senast 28 april 2019
Ange referens A865865.

Ansök nere till höger

Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-04-28
Produktionsplats: Göteborg Ansök här
Webbsida:
Tillbaka