Belysningsmästare till Kulturhuset Stadsteatern

Stockholms Stadsteater

Beskrivning:
Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 500 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

Kulturhuset Stadsteatern söker vikarierande Belysningsmästare för säsongen 2019/20

Kort om verksamheten till vilken rekrytering sker:
Under 2019/20 är Kulturhuset Stadsteatern utflyttat ur lokalerna vid Sergels torg och bedriver verksamhet på ett antal olika platser i staden, t.ex. Årsta Teater, Under Fontänen och Dansens Hus.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att få en basplacering vid någon av våra tillfälliga scener där du kommer arbeta med framtagning av produktioner samt att köra föreställningar, konserter och debatter. Vid behov kommer du förstärka annan plats. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för programmering av ljusbord, rigg av armaturer samt att vara delaktig i planering av det ljustekniska arbetet på den plats du verkar. De föreställningstekniska enheterna samverkar med varandra vid omställningar och bygge.

Vi söker dig som:

• Har gedigen erfarenhet från professionell scenkonstverksamhet.
• Goda kunskaper av programmering av Congo Cobalt
• Är lösningsinriktad och van att arbeta självständigt.
• Har förståelse för konstnärligt arbete
• Har god social kompetens
• Erfarenhet av arbete med ljud och scenteknik är meriterande

Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Villkor:
Tjänsten är ett vikariat, 100%. Start i augusti enligt överenskommelse – t.om 2020-06-30. Arbetet är schemalagt och utförs på såväl dagtid som kvällar och helger.

Information om tjänsten lämnas av:
Föreställningsteknisk chef: Dina Östergren, dina.ostergren@stadsteatern.stockholm.se

Facklig företrädare: Urban Riismark, urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se

Vi vill ha din ansökan senast den 25 juli, vi kommer behandla ansökningarna löpande. Skicka din ansökan till: ansokan@stadsteatern.stockholm.se. När du skickar din ansökan skriv som ärende/rubrik ”Belysningsmästare, vikariat”.

Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-07-25
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.stadsteatern.stockholm.se
Tillbaka