Produktionsassistent Cullberg

Riksteatern Norsborg

Beskrivning:
Cullberg är Sveriges ledande repertoarkompani inom samtida dans. Genom sina turnéer över hela världen bidrar kompaniet till den internationella presentationen av samtida dans och koreografi. Cullberg arbetar med en rad internationella koreografer och konstnärer. För närvarande har kompaniet 16 dansare från nästan lika många länder och flera gästdansare engageras regelbundet i olika projekt.

Sedan starten har de unika kvaliteterna hos varje enskild dansare varit Cullberg kännetecken. Genom att bjuda in koreografer och regissörer som tydligt är rotade i samtiden bidrar Cullberg till utvecklingen av scenkonst och dans som konstform. Cullberg verksamhet omfattar olika projekt och produktioner, inklusive workshops, konferenser, seminarier och föreläsningar. Gabriel Smeets är konstnärlig ledare och Stina Dahlström är verksamhetsledare för kompaniet. Cullberg grundades 1967 av Birgit Cullberg under Riksteaterns huvudmannaskap.

Cullberg är ett nationellt och internationellt repertoarkompani med bas i Botkyrka utanför Stockholm.

Vi arbetar kontinuerligt för att en stor publik i Sverige och utomlands ska få möta samtida dans. Tillsammans med intressanta koreografer och konstnärliga team från hela världen undersöker vi idéer om hur dans kan definieras, produceras och presenteras. Det utforskande arbetet är grunden för kompaniet som ständigt befinner sig i centrum av den internationella dansscenen. Alltid utmanande och alltid relevant.

Cullberg söker en produktionsassistent
Som produktionsassistent på Cullberg arbetar du med olika administrativa arbetsuppgifter och handläggning av vissa personal- och ekonomifrågor. Du ingår i ett team tillsammans med övriga administratörer, tekniker och konstnärlig personal. Produktionsassistenten är ett nav i kompaniet och du har daglig kontakt med produktion, administration, dansare och ledning.

Tjänsten passar dig som är prestigelös och drivs av att hjälpa dina kollegor i olika situationer. Dina ansvarsområden är bland annat att upprätta anställningskontrakt, arbetstidsplanering/rapportering för dansare, arbetstillstånd och uppehållsrätt, kontraktering och planering av gästarbetare och rese- och hotellbokningar.

Vad är viktigt för rollen?
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom scenkonstområdet och har erfarenhet av att jobba i en roll med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du har erfarenhet av att arbeta med service och är stresstålig.

Avdelningens arbetsspråk är engelska, vilket kräver att du har goda skriftliga som muntliga språkkunskaper i både svenska och engelska. Du har baskunskaper i Office-paketet, framför allt i Excel och Word. Baskunskaper inom personaladministration, såsom kontraktsskrivning och arbetsrätt, är meriterande. Eftergymnasial utbildning är meriterande, liksom goda kunskaper i fler språk.

Du är bra på att samarbeta, du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och delar med dig av din kunskap. Du uttrycker dig välformulerat, anpassar din kommunikation till situation och mottagare och försäkrar dig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller tidsramar.

Övrigt
Tjänsten är placerad i Hallunda, Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information, kontakta
Stina Dahlström, verksamhetsledare Cullberg, 073-023 74 51
Alexander Pudas, personalspecialist, 073-063 69 08
Martin Ekman, facklig representant för Teaterförbundet, avdelning 15, 072-743 41 83

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast den 27 augusti 2019. Ansök nere till höger

Riksteatern är en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. Över 37 000 medlemmar, 230 Riksteaterföreningar, 21 regionala föreningar och 50 anslutna organisationer i hela Sverige är en del av Riksteatern som arrangerar, förmedlar, producerar och utvecklar scenkonst. Kärnan i folkrörelsen är ideellt arbetande i teaterföreningar över hela landet – det är de som är Riksteaterns ägare. Som folkrörelse och nationell scenkonstinstitution bär Riksteatern ett stort ansvar att genom ett tydligt jämlikhets- och mångfaldsarbete skapa scenkonst som har förutsättningar att nå alla i hela landet. Riksteaterns vision är scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse. Vi vill vara en organisation för alla, med plats för var och ens särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad arbetskraft som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt utbud av scenkonst och därmed nå en bredare publik. Vi strävar med andra ord efter mångfald på, bakom och framför scenen. Riksteatern medverkar till mer än en miljon scenkonstbesök per år och har också en omfattande internationell verksamhet. Cullbergbaletten och Tyst Teater är en del av Riksteatern. Läs mer på riksteatern.se

Arbetsplatsen ligger i kommunen Botkyrka i Stockholms län.
Dans, Cullberg
Hallundavägen 30
14583 Norsborg
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-08-27
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.riksteatern.se
Tillbaka