Inspicient till säsongen 2020

Beskrivning:
"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

Som Inspicient arbetar du i huvudsak i Mattisborgen. Där är du den tekniske dirigenten för ensemble, scenarbetare, hästskötare och tekniker. Du sköter uppgifter inom ljudteknik, du roddar, riggar pyroteknik och ser till så att all teknik i våra rörliga delar, fungerar och sköts på korrekt sätt. Du arbetar också med brand- och säkerhetsfrågor. Under repetitionsperioden är du regissörens högra hand och en viktig del i att skapa rutiner och en bra arbetsmiljö.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom området scenteknik och gärna erfarenhet av att arbeta utomhus och/eller turnéarbete.

Astrid Lindgrens Värld vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och därför, söker vi särskilt dig som utöver de formella kraven, kan berika oss med detta.

Vi tar inte emot ansökan via post eller e-post.
Ansök nere till höger

Anställningsperiod: ca 20 april – 27 aug 2020
Sista dag för ansökan är 6 oktober 2019.

Lön: enligt avtal mellan Teaterförbundet och Svensk scenkonst.
Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i november 2019.

Kontaktperson: Mats Nilsson
mats.nilsson@astridlindgrensvarld.se

Arbetslivserfarenhet:
Inspicient, erfarenhet efterfrågas (Krav)
Lön: Enligt avtal mellan teaterförbundet och Svensk Scenkonst
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Heltid/

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Vimmerby i Kalmar län.

Astrid Lindgrens Värld
Fabriksgatan
59885 Vimmerby
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-10-06
Produktionsplats: Vimmerby Ansök här
Webbsida: www.alv.se
Tillbaka