Ljudtekniker till säsongen 2020

Beskrivning:
"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

Som ljudtekniker i Astrid Lindgrens Värld arbetar du med ljudet till samtliga föreställningarna i parken. Vi har ca 10 olika scener där föreställningar spelas under hela dagen. Du ingår i teamet på ljudavdelningen och är en av fyra ljudtekniker. Hela parken är oftast ditt arbetsområde då du varje dag rör dig mellan spelplatserna och kontrollerar ljudet för skådespelarna och musikerna. Du sköter ljudet efter ljudmanus och arbetar tillsammans med scentekniker med soundcheck och iordningställande inför och efter föreställningarna.

Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet av att arbeta med ljudteknik och utomhusteater. Därutöver behöver du ha god kunskap och erfarenhet av att arbeta med digitala mixerbord och trådlösa mikrofoner. Du ansvarar också för underhåll av mikrofoner och annan ljudutrustning.

Astrid Lindgrens Värld vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och därför, söker vi särskilt dig som utöver de formella kraven, kan berika oss med detta.

Ansökan fyller du i på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot några ansökningar via post eller e-post.

Anställningsperiod: ca 20 april – 23 augusti 2020
Sista ansökningsdag: 6 oktober 2019
Ansök nere till höger

Lön: enligt avtal mellan Teaterförbundet och Svensk scenkonst.
Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i november 2019.

Kontaktperson: Mats Nilsson
mats.nilsson@astridlindgrensvarld.se

Arbetslivserfarenhet:
Ljudtekniker, erfarenhet efterfrågas (Krav)
Lön: Enligt avtal mellan Teaterförbundet och Svensk scenkonst.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Heltid/

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Vimmerby i Kalmar län.

Astrid Lindgrens Värld
Fabriksgatan
59885 Vimmerby
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-10-06
Produktionsplats: Vimmerby Ansök här
Webbsida: www.alv.se
Tillbaka