Scentekniker till säsongen 2020

Beskrivning:
"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

Som scentekniker är du ansvarig för scenografi och rekvisita, utför scentekniska och lättare ljudtekniska moment samt soundcheck inför föreställningarna i parken. Vi har ca 10 olika spelplatser där föreställningar spelas under hela dagen. Du ingår i teamet på scen- och rekvisitaavdelningen och är en av 8 scentekniker. Du är den som springer, fixar och styr upp. Oftast är hela parken ditt arbetsområde och du har uppgifter vid de flesta föreställningar på de olika spelplatserna. Astrid Lindgrens Värld är mellan april-augusti öppen veckans alla dagar, i alla väder. Därför är det av stor vikt att du är lösningsorienterad, tar eget ansvar och kan hantera snabba ändringar, då förutsättningarna kan komma att ändras med kort varsel.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom området scenteknik och gärna erfarenhet av att arbeta med teater utomhus och/eller turnéarbete.

Astrid Lindgrens Värld vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och därför, söker vi särskilt dig som utöver de formella kraven, kan berika oss med detta.

Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-post.

Anställningsperiod: ca 20 april – 23 augusti 2020
Sista ansökningsdag: 6 oktober 2019
Ansök nere till höger

Lön: enligt avtal mellan teaterförbundet och Svensk Scenkonst.
Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i november 2019.

Kontaktperson: Mats Nilsson
mats.nilsson@astridlindgrensvarld.se

Antal jobb: 3
Arbetslivserfarenhet: Scentekniker, erfarenhet efterfrågas (Krav)
Lön: Enligt avtal mellan teaterförbundet och Svensk Scenkonst.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Heltid/

Astrid Lindgrens Värld
Fabriksgatan
59885 Vimmerby
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-10-06
Produktionsplats: Vimmerby Ansök här
Webbsida: www.alv.se
Tillbaka