Skådespelare till säsongen 2020

Beskrivning:
"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken nästan en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du också vara med i vårt arbete?

Som skådespelare i Astrid Lindgrens Värld är du i karaktär hela arbetsdagen. Kärnan i vår teaterverksamhet är den omedelbara kontakten och mötet med varje gäst, som sker mellan de regisserade scenerna. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att improvisera, samarbeta och att ta ansvar för besökarnas upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

För att söka som skådespelare hos oss, behöver du ha utbildning och/eller professionell erfarenhet inom teater/dans/sång samt goda kunskaper i teaterimprovisation. Astrid Lindgrens Värld är mellan april-augusti öppen veckans alla dagar, i alla väder. Därför är det av stor vikt att du är lösningsorienterad, tar eget ansvar och kan hantera snabba ändringar, då förutsättningarna kan komma att ändras med kort varsel.

Astrid Lindgrens Värld vill tillvarata de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och därför, söker vi särskilt dig som utöver de formella kraven, kan berika oss med detta.

Vi tar inte emot ansökan via post eller e-post.
Anställningsperiod 1: ca 23 mars – 23 augusti 2020
Anställningsperiod 2: ca 17 april - 23 augusti 2020
Anställningsperiod 3: ca 6 maj – 23 augusti 2020

Lön: enligt avtal mellan teaterförbundet och Svensk Scenkonst
Sista ansökningsdag: 6 oktober 2019.
Ansök nere till höger

Auditionperiod: November.
Auditions hålls i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby.

Kontaktperson: Loella Hermansson & Marie Alsér
teater@astridlindgrensvarld.se

Antal jobb: 60
Arbetslivserfarenhet: Skådespelare, erfarenhet efterfrågas (Krav)
Lön: Enligt avtal mellan teaterförbundet och Svensk Scenkonst
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Heltid/

Astrid Lindgrens Värld
Fabriksgatan
59885 Vimmerby
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2019-10-06
Produktionsplats: Vimmerby Ansök här
Webbsida: www.alv.se
Tillbaka