Ljudtekniker High Chaparral 2020

High Chaparral

Beskrivning:
High Chaparral är en nöjespark olik alla andra.

Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund.

Nu söker vi dig som vill bli en del av äventyret på High Chaparral 2020. High Chaparral är en teatertemapark med vilda västerntema för barnfamiljer. För att vår park ska kunna fungera behöver vi duktiga och engagerade medarbetare som kan serva våra gäster med allt som förekommer i vår verksamhet. Alltifrån butiker, mat, boende, upplevelser, kläder och städ. Vi är en av de mest tematiserade parkerna i Europa och alla som arbetar hos oss bär tidsenliga kläder som passar just deras arbetsplats.

Om du vill ha en effektfull sommar är det här jobbet för dig. Som ljudtekniker planerar och sköter du musik och ljudeffekter i alla våra olika shower och uppträdanden. Du gillar självklart pang-pang och explosioner!

Parken kommer att vara öppen mellan den 21 maj och 30 augusti 2020.

Att jobba på High Chaparral är ett äventyr i sig, vi anordnar diverse personalaktiviteter för att sammansvetsa alla medarbetare.

Kvalifikationer:
Stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicekänsla. High Chaparral förväntar sig att alla som jobbar hos oss är beredda att ge det där lilla extra för våra besökare och kollegor. Alla är lika viktiga hos oss!

Sista ansökningsdag är 29 februari 2020.
Ansök nere till höger

Lön: Enligt kollektivavtal
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: 50-100 %. Tillträde: Maj, juni 2020
Visstidsanställning till 2020-08-30

Brännehylte Handels AB
High Chaparral
33596 Kulltorp
Kontakt
Staffan Svensson, Telefonnummer: jobb@highchaparral.se
Sök jobbet
Ansök senast 29 februari (om 102 dagar)
Ange referens 2019/3 i din ansökan
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-02-29
Produktionsplats: Gnosjö Ansök här
Webbsida: www.highchaparral.se
Tillbaka