Publikvärdar till Parkteatern

Stockholms Stadsteater

Beskrivning:
Kulturhuset Stadsteatern är del av Stockholms stad och är ett hus för alla stockholmare, öppet alla dagar, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Huset rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande– ett hus där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern har ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

Parkteatern – alla Stockholmares utomhusrum
Parkteatern är en del Kulturhuset Stadsteatern under konstnärlig ledning av Albin Flinkas. Verksamheten har sedan 1942 samlat stockholmarna i våra fantastiska gemensamma utomhusrum för att njuta av naturen, sommaren och de sköna konsterna. Parkteatern är en turnerande verksamhet med ca 50 spelplatser som ger musik, dans och teater med fri entré i Stockholms parker, varje sommar, mellan juni och augusti.

Parkteatern söker publikvärdar
För Parkteatern är publikmottagandet en viktig del av helhetsupplevelsen. Därför finns publikvärdar på varje spelplats för att serva, informera och etablera Parkteaterns närvaro för publiken. Som publikvärd är du lika delar service- som säkerhetsvärd. Hos oss får du hela Stockholm som arbetsplats och chansen att jobba i mångfacetterade team med olika kompetenser.

ROLLEN SOM PUBLIKVÄRD
Du tar hand om vår publik på plats i parkerna och är ett av Parkteaterns ansikten utåt. Arbetet sker på dag- och kvällstid samt helger. Du ingår i ett team och verkar för att teamet tar ett helhetsansvar för Parkteaterns verksamhet. Detta innebär att alla måste kunna ställa upp för varandra, hjälpa till och ta tag i det som behöver ordnas.

Parkteatern är en utomhusverksamhet med ambitionen att aldrig ställa in. Därför kommer du att jobba utomhus även om det spöregnar och är kallt. Tänk därför på att det kan komma att innebära olika lyft
och att arbetspasset kan bli smutsigt, tungt och behöva genomföras i gummistövlar.

ARBETSUPPGIFTER:
• Aktivt välkomna publiken till Parkteatern.
• Finnas till hands, svara på frågor, dela ut program, sköta försäljning.
• Hålla spelplatsen snygg och prydlig vilket innebär bland annat sophantering, städning och toalettöversyn.
• Ett ständigt vakande öga för en god säkerhetsnivå.

VI SÖKER DIG SOM KAN:
• Skapa en positiv attityd till Parkteatern som helhet.
• Vara aktiv och uppsökande, kunna informera om, och aktivt marknadsföra alla delar av Parkteaterns verksamhet.
• Hantera oförutsedda situationer och som tar egna initiativ och hittar goda lösningar på kort tid.
• Är serviceinriktad, stresstålig och har fyllt 18 år.

Meriterande är erfarenhet från olika typer av servicearbeten, språkkunskaper i framförallt icke nordiska språk, körkort och om du tidigare har arbetat på Parkteatern.

Tjänsten som publikvärd är en visstidsanställning med timlön. Schema ges innan säsongstart, men du kan även komma att bli erbjuden arbetspass med kort varsel. Förutom ordinarie arbetsperiod blir de som blir aktuella som publikvärdar också inbjudna till en informationsträff med obligatorisk HLR-kurs i maj.

Parkteatern strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald i alla bemärkelser. I synnerhet vad gäller ålder, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund.

Upplysningar rörande tjänsten:
Verksamhetskoordinator Parkteatern: Daniel Reinhammar, daniel.reinhammar@stadsteatern.stockholm.se 0761-293595

Facklig företrädare: Urban Riismark, urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se

SÅ HÄR ANSÖKER DU:
Låter tjänsten som någonting för dig? Skicka ett personligt brev och CV per mail snarast men senast 18 februari till: ansokan@stadsteatern.stockholm.se.

Ange Parkteatern samt publikvärd i Ärende/Rubrik (ex: ”Parkteatern/publikvärd”). Observera att vi inte har möjlighet att ta sena ansökningar i beaktning.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.

Du kan också ansöka nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-02-18
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.stadsteatern.stockholm.se
Tillbaka