Provsjungning för alt och bas 2 till Radiokören

Sveriges Radio Berwaldhallen

Beskrivning:
Sveriges Radios konserthus Berwaldhallen är en del av Sveriges Radio och har samma värdegrund: oberoende, trovärdig, öppen och nyskapande. Inom våra väggar ryms två ensembler - Radiokören och Sveriges Radios Symfoniorkester. Genom konserter, som alla sänds i Sveriges Radio, och turnéer världen över har vi blivit viktiga ambassadörer för Sverige och det svenska musiklivet både nationellt och internationellt. Våra ensembler attraherar framstående dirigenter och solister. Som en av oss, oavsett om du är korist, musiker eller arbetar i en administrativ funktion, är du med och främjar högsta möjliga konstnärliga kvalitet, med lust för det nya och kärlek till det klassiska.

Provsjungningen äger rum i Radiohuset Studio 2, Oxenstiernsgatan 20 i Stockholm, den 23-25 mars-20.

I provsjungningen ingår följande moment:

Två obligatoriska stycken
Ett fritt valt stycke
Två ensembleprov
A prima vistaprov

Vad erbjuder vi?

Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Radiokören erbjuder ett musicerande på högsta internationella nivå. Tillsammans bildar Radiokören med sina 32 professionella sångare ett instrument som spänner från sprödaste a cappellatoner till oratorier med enorm kraft och elasticitet. Varje individ tillåts ta plats i kollektivet, det ger uttryck som inte finns någon annanstans - Radiokörens eget sound. Repertoaren är rikt nyanserad med många genrer - en generös blandning av tidig och nutida musik och nästan allt däremellan.

Anställning
Anställningen är en visstidsanställning på 50% på 1-3 årskontrakt efter provtjänstgöring, med start i aug 2020. Radiokören repeterar normalt tisdag och fredag 9:30-12:30 samt onsdag och torsdag 14:00-17:00 i Radiohusets studio 2 i Stockholm. Utöver detta tillkommer konserter och turnéverksamhet. Vill du läsa mer om Radiokören och Berwaldhallen är du välkommen att gå in på vår hemsida, berwaldhallen.se

Ansökan och kontaktuppgifter
En första gallring sker grundad på insänt CV, med specificerad sång- och körerfarenhet, samt valfri sång på ljudfil. Obs, ofullständig ansökan beaktas ej! Personlig kallelse och noter skickas ut i v 9. Vi vill ha din ansökan senast 10 feb-20.

För frågor kring tjänsten kontakta Pernilla Wilhelmsdotter Melin, bitr. körchef pernilla.wilhelmsdotter_melin@sverigesradio.se
För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Anna Falkman Leth, anna.falkman_leth@sverigesradio.se
Fackliga frågor besvaras av Johan Pejler, SYMF Radiokören, johan.pejler@sverigesradio.se

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sveriges Radio AB
Oxenstiernsgatan 20
11527 Stockholm

Ansök senast 16 februari
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-02-16
Produktionsplats: Stockholm Ansök här
Webbsida: http://www.berwaldhallen.se/
Tillbaka