Norrlandsoperans Symfoniorkester söker 3:e horn

Beskrivning:
REKRYTERINGSPROCESS:
Kvalificerade kandidater kommer att få en personlig inbjudan till en provvecka. Under den veckan kommer vi att efterfråga en provspelning med ett obligatorisk verk samt orkesterutdrag. Norrlandsoperan betalar resa och boende för den aktuella provveckan. För boende utanför
Sverige betalar Norrlandsoperan en summa av 1500 SEK för resekostnader. Vår produktioner är vanligtvis 4 dagar och konsertdagar kan vara torsdagar eller fredagar.

ANSÖKAN:
Skicka ansökan via muvac.com. Personlig kontakt tas för inbjudan till provvecka/provveckor och provspelning.

PLATS:
Norrlandsoperan, Umeå.
För närmare information om arbetet kontakta:
Anne-Charlotte Lundell, musik- och orkesterchef, anne-charlotte.lundell@norrlandsoperan.se +46 (0)76 109 11 24
Johannes Ögren, Facklig representant (SYMF) johannes.ogren@norrlandsoperan.se Norrlandsoperans Symfoniorkester

Norrlandsoperan i Umeå är världens nordligaste Operahus, men bara en timmes flygtid från Stockholm och ett scenkonsthus med symfoniorkester, opera, dans, musik, konst samt verkstäder och ateljéer. Utifrån visionen "Norrlandsoperan - en spelplats för nya uttryck" ska Norrlandsoperan söka och öppna nya konstnärliga vägar, nå nya publikgrupper, väcka engagemang och vara en del av samtidsdebatten. Som musiker i Norrlansoperans Symfoniorkester arbetar du i en kreativ miljö där orkesterns cirka 50 musiker spelar en viktig roll i Norrlansoperans konstnärliga verksamhet genom ett 50-tal konserter och 2 operor per år, samt turnéer, inspelningar med flera projekt.

Norrlandsoperan ägs av Region Västerbotten och Umeå kommun. I uppdraget ingår att producera, främja, stärka och utveckla opera, musikteater, musik, dans, performance och konst i hela regionen. Norrlandsoperan grundades 1974. Under åren har vi utvecklats från en regional operaensemble till ett scenkonsthus med regionalt uppdrag och mycket bred verksamhet. Det nya operahuset med teater och konsertsal invigdes våren 2002. I huset finns även Elektra - bistro, bar och matsal.

Norrlandsoperans uppdrag är att producera, främja, och utveckla scenisk och konstnärlig verksamhet. Ca 130 personer är anställda hos oss och vi genomför årligen ca 550 föreställningar och aktiviteter. Utöver egna produktioner gästas vi varje säsong av turnerande föreställningar. Vår vision är att vara en spelplats för nya uttryck och vi strävar efter att låta såväl tradition som provokation utmärka det vi gör.

UMEÅ- HUR ÄR DET ATT JOBBA I UMEÅ?
Umeå är en framgångsrik stad som har vuxit mer än de flesta andra svenska städer under 2000-talet. Medelåldern är 38 år och invånarantalet är i dagsläget ca 120 000 personer. Spjutspetsföretag inom bioteknik, medicin, informationsteknik, miljö och energi har valt att förlägga sin verksamhet till regionen. Umeå är också en universitetsstad med sina två universitet Umeå Universitet (cirka 32 000 studenter och Sveriges Lantbruksuniversitet (cirka 5 000 studenter).

Umeå var Europas Kulturhuvudstad 2014 och har även fått många andra priser och utmärkelser, bland annat Sveriges Kvalitetskommun, Sveriges Homovänligaste stad, Sveriges bästa Studentstad, Årets Konstkommun, Sveriges IT-kommun, Årets Ungdomskommun och Årets Tillväxtkommun. För den friluftsintresserade finns stora möjligheter till ett aktivt liv med närhet till den norrländska naturen. Mer om Umeå hittar du på www.visitumea.se

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning med provår enligt överenskommelse

Norrlandsoperan AB
Box 360
90108 UMEÅ

Sök jobbet
Ansök senast 24 april
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-04-24
Produktionsplats: Umeå Ansök här
Webbsida: www.norrlandsoperan.se
Tillbaka