Teater Halland söker tekniker med ljud och ljuskompetens

Teater Halland

Beskrivning:
Som tekniker på Teater Halland är du en del av det tekniska teamet och arbetar med att förbereda, rigga och köra ljud och ljus. En viktig del av arbetet är att hjälpa det konstnärliga teamet att förverkliga sina visioner, serva repetitionsarbetet och köra föreställningar.

Teater Halland är en liten teater och arbetar gränsöverskridande, vilket innebär att vi hjälps åt över yrkesgränserna. Scenteknik ingår i arbetsuppgifterna, likaså enklare byggen och underhåll av teaterns lokaler. Teater Hallands tekniker tar ofta emot publiken innan föreställningen och andra gäster i huset. Du bör ha lätt för att samarbeta, vara prestigelös och tycka om att träffa nya människor. Vi ser gärna att du är intresserad av scenkonst, kultur och samhällsfrågor. Hos oss är alla med i det konstnärliga samtalet.

Kvalifikationer:
– Vi söker dig som har utbildning i ljud/ljusteknik på högskolenivå och/eller minst fem års erfarenhet som ljud/ljustekniker, gärna inom teaterbranschen.
– Som person är du samarbetsinriktad och initiativtagande.
– Du trivs i en aktiv och kreativ miljö och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt.
– Vi fäster stor vikt på sociala färdigheter.
– B-körkort är ett krav.

Villkor:
– Heltidstjänst 3 augusti 2020 – 31 maj 2021.
– Arbetsort Varberg och turné.
– Arbetstid dag/kväll och helg, enligt lokalt avtal.
– Teater Halland eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ansökan:
Ansökan skickas till: anna.sjovall@teaterhalland.se
Skriv lite kort och berätta vem du är och varför du söker dig hit.
Bifoga CV med referenser.
Sista ansökan är den 31 maj 2020. Intervjuer sker löpande.
Vi avböjer all hjälp från rekryteringsföretag.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Karim Malmén, teknisk samordnare:
karim.malmen@teaterhalland.se eller 0340 54 22 90
Joakim Qvarforth, ljustekniker och facklig representant Teaterförbundet:
joakim.qvarforth@teaterhalland.se eller 0340 54 22 87

Vi förflyttar verkligheter och tar hit världen
Teater Halland gör scenkonst för barn, unga och vuxna. Vi är ett konstnärligt centrum som vill utmana och beröra. Med våra föreställningar vill vi förflytta verkligheter. Teater Halland är en öppen plats där alla är välkomna. Tillsammans med vår publik pratar vi om sådant som skaver i oss och i samhället. Vi är en resurs för andra kulturutövare och tar emot nationella och internationella gästspel. Vi tar hit världen.

Om teatern:
Teater Halland är ett regionalt aktiebolag med elva tillsvidare anställda medarbetare och i medeltal 18 anställda per år. Varje år möter vi ca 20 000 personer. Hälften av våra föreställningar spelas i skolor, bygdegårdar, bibliotek och andra scener runt om i regionen och angränsande län, andra hälften spelar vi på teatern i Varberg. Utöver egna föreställningar, tar vi emot gästspel, konserter, visar film, arrangerar samtal och arbetar pedagogiskt mot barn och unga.
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-05-31
Produktionsplats: Varberg Ansök här
Webbsida: www.teaterhalland.se
Tillbaka