Projektledare för Dansakademin

Regionteater Väst

Beskrivning:
I samarbete med Dansakademins styrgrupp arbetar du med att konstnärligt utveckla danskonsten för barn och unga och i förlängningen öka utbudet. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du kommer arbeta både strategiskt och operativt. Din roll är att operativt driva verksamheten framåt. Arbetsuppgifterna är bland annat att förbereda och sammanställa information, leda möten, arbeta med planering och budget, intern kommunikation och externt sprida information om Dansakademins verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat några år som projektledare inom scenkonst. Du har goda administrativa kunskaper, är ordningsam och strukturerad. Du bör ha kunskap om danskonsten som konstform, dess aktörer samt dansfältets ekosystem och förutsättningar. Arbetet kräver hög självständighet, god kommunikation- och samarbetsförmåga, samt lätt för att formulera dig i tal och skrift. Arbetets karaktär ställer också höga krav på kreativitet, lyhördhet samt ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Regionteater Väst AB
Se företagsprofil
http://www.regionteatervast.se

Kontaktpersoner:
Ann Lundberg Chefsproducent, Regionteater Väst, ann.lundberg@regionteatervast.se
0705-08 05 57
Elin Svensson Dansakademin, elin.svensson@regionteatervast.se
0722-37 62 53
Fackliga kontaktpersoner; Ida Gustafsson, Teaterförbundet, ida.gustafsson@regionteatervast.se
0709-73 49 32

Ansök senast 18 september
Ange referens Projektledare för Dansakademin i din ansökan

Mejla din ansökan till
ulrika.liljedahl@regionteatervast.se

Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-09-18
Produktionsplats: Borås Ansök här
Webbsida: www.regionteatervast.se
Tillbaka