verksamhetsledare

TURteatern

Beskrivning:
Teatern Utan Reaktionärer verkar för en experimentfylld, gränsöverskridande och politisk scenkonst för barn, unga och vuxna. Vi vill vara en teater utan konventionella gränser, där högt och lågt blandas och där våra starkaste ledstjärnor är lust, mod och kärleksfull respektlöshet. Turteatern finns i Kärrtorp söder om Stockholm. Vi har en stor och en liten scen samt en foajéscen. Utöver våra egna produktioner tar vi även emot svenska och internationella gästspel samt upplåter våra lokaler för residens. Turteaterns fasta personal består förutom verksamhetsledare, av konstnärlig ledare, kommunikationsansvarig, teknisk chef och tekniker.

Som verksamhetsledare på Turteatern har du övergripande och operativt ansvar för teaterns verksamhet i nära samarbete med konstnärlig ledare samt övrig personal. Turteatern är en liten organisation med mycket hybris där den fria konstens fana står högt. Vi som arbetar här önskar ständigt utmana oss själva genom konstnärliga utmanande projekt och aktiviteter. Vi söker dig som är en driven producent med intresse för utmanande scenkonst. Du är orädd och social men samtidigt en strukturerad, drivande och målinriktad person som kan förvalta Turteaterns organisation utifrån konstnärliga vision och innehåll.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetsledare och producent på Turteatern arbetar du med produktioner, projekt och gästspel med ansvar för planering, budgetering, styrning, genomförande, finansiering/ansökningar, visst publikarbete och uppföljning. Du utför administrationen kring ansökningar, redovisningar och rekvisitioner, samt är personalansvarig. Du leder det dagliga kontorsarbetet och deltar i den övergripande års- och verksamhetsplaneringen tillsammans med teaterns konstnärliga ledare.

Vi söker dig som har:
– Scenkonstproducentexamen vid Stockholms Dramatiska Högskola eller projektledarutbildning med erfarenhet inom scenkonst eller annan relevant utbildning för befattningen.
– Dokumenterad arbetslivserfarenhet som producent och/eller projektledare med budgetansvar och erfarenhet av schemaläggning, administration, ekonomihantering.
– Kännedom om ansöknings- och redovisningsprocesser.
– Goda kunskaper i att självständigt såväl som i grupp kunna planera och genomföra projekt/produktioner.
– Social kompetens med god ledarskaps- och samarbetsförmåga. Stort intresse och kunskap om teater, andra konstformer och kulturpolitik. Ett analyserande perspektiv kring teatern som mötesplats, publiken och omvärlden.
– Kunskap och erfarenhet av budgetering, redovisning, resultatrapportering och uppföljning.
– Goda datakunskaper, inkl Office-paketet.

Meriterande:
Kunskap om teaterns historia och teori. Goda kunskaper i andra språk än svenska och engelska. Erfarenheter från andra yrkesområden och/eller konstfält. B-körkort.

Om tjänsten:
Tillträde 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse.
6 månaders provanställning

Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Turteatern har kollektivavtal med Teaterförbundet.

Sista ansökningsdag: 2020-09-25. Vi behandlar ansökningar löpande.
Skicka ditt CV tillsammans med personligt brev till: jobb@turteatern.se

För mer information om tjänsten, kontakta konstnärlig ledare Marie Nikazm Bakken, marie@turteatern.se (0700747727) eller styrelseledamot Fanny Twardomanski; fanny.twardomanski@gmail.com

Ansök nere till höger

Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-09-25
Produktionsplats: Stockholm, Kärrtorp Ansök här
Webbsida: www.turteatern.se
Tillbaka