marknadsförare/grafisk producent

Scenkonst Västernorrland

Beskrivning:
Scenkonst Västernorrland AB ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vi arbetar offensivt med produktioner och verksamhet för barn och unga. Vårt uppdrag är också att skapa ett brett utbud av scenkonst i hela Västernorrland, där kvalitet och mångfald skall stå i centrum för verksamheten. Inom Scenkonst Västernorrland finns Nordiska Kammarorkestern, Musik Västernorrland, Norrdans, Dans Västernorrland, Film Västernorrland och Teater Västernorrland.

Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring till människors själar. För en bättre värld.

Mångfald är viktigt och handlar för oss om representationen av alla människor – alla bakgrunder och perspektiv.

Nu söker vi en marknadsförare tillika grafisk producent för en projektanställning.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att vara en av åtta medarbetare på Scenkonst Västernorrlands marknadsavdelning vars uppdrag är att driva utvecklingen av all extern kommunikation och marknadsföring för hela bolaget.

Just nu är vi inne i en intensiv utvecklingsperiod där vi bygger nya webbar. Det gör att vi behöver ett par extra händer som kan hugga i där det behövs. Marknadsavdelningen består idag av både marknadsförare och grafiska producenter som tar fram merparten av det externa material som kommuniceras i samband med våra produktioner och aktiviteter.

Rollen som marknadsförare innebär, förutom planering och uppföljning, ett aktivt arbete med att ta fram texter för webb, facebook och instagram för samtliga varumärken kopplat till våra produktioner och aktiviteter. I vår kommunikation läggs stor vikt vid rörlig bild varför kunskaper om att filma och klippa för sociala medier är meriterande.

I rollen som grafisk producent arbetar du med att formge grafiskt material så som affischer, programblad, annonser och annat marknadsföringsmaterial. Du kommer att ha Sundsvall som arbetsort men kan också komma att genomföra uppdrag i Härnösand.

Vem är du?
Som person är du kommunikativ, tydlig och engagerad. Du är en självklar lagspelare samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Du är målinriktad, strukturerad och är skicklig på att formulera budskap, texter och skapa innehåll med hög kvalitet. Du är en van formgivare och tycker om att arbeta mot deadlines. Eftersom marknadsavdelningen är en stödfunktion är det viktigt att du är lyhörd, lösningsinriktad och flexibel.

Du ska ha ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet av marknadsföring/kommunikation och grafisk produktion/formgivning eller motsvarande. Du har mycket goda kunskaper i Adobeprogrammen, framförallt i Indesign och Photoshop, samt goda kunskaper inom sociala medier.

Du har en akademisk utbildning inom marknadsföring, kommunikation, grafisk formgivning eller motsvarande erfarenhet.

Tjänstgöringsgrad 100 %
Projektanställning till och med den 30 juni 2021 med möjlighet till förlängning upp till ett år. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort är Sundsvall.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Birgitta Ulming, Kommunikations- och marknadschef, 060-658 54 22, 076-1467165 eller birgitta.ulming@scenkonstvasternorrland.se

Andreas Näsholm, Teaterförbundet, 060-658 54 12, andreas.nasholm@scenkonstvasternorrland.se

Ansökan i form av din meritförteckning och ett personligt brev skickar du till jobb@scenkonstvasternorrland.se

Din ansökan vill vi ha senast den 25 oktober 2020. Vi arbetar med ett löpande urval i den här rekryteringen vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post och märk ansökan med referensnummer: 4009

Du kan också ansöka nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-10-25
Produktionsplats: Sundsvall Ansök här
Webbsida: www.scenkonstvasternorrland.se
Tillbaka