Kulturhuset Stadsteatern söker inspicient

Stockholms Stadsteater

Beskrivning:
Är du vår nya inspicient? Vill jobba med stora produktioner på vår största scen?

Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels Torg producerar cirka 20 scenkonstproduktioner per år huvudsakligen på Stora, Klara och Lilla scen. Som inspicient ingår du i producentenheten inom produktionsavdelningen, men har breda kontaktytor i hela verksamheten. Inom avdelningen finns förutom inspicienter även producenter, produktionsledare, föreställningsteknik, dekorverkstad och kostym- och maskenheten.

Arbetsuppgifter:
Som inspicient ingår du i det team som arbetar fram scenkonstproduktioner. Du följer produktionerna från repetitionsstart till sista föreställning och kommer uteslutande att arbeta på Stora scen. För tillfället genomgår producentenheten en organisationsförändring som bland annat innebär en utveckling av inspicientrollen.

I repetitionsarbetet bildar inspicienten ett nav tillsammans med producent, konstnärligt team och tekniskt ansvariga. Du ansvarar för repetitionsschema, tidrapportering och bokning av kostym- och maskprov.

I föreställningsläge arbetar du i nära samarbete med det tekniska teamet, publikvärdar och givetvis ensemble. Du sköter kallningar och passningar under föreställningar och har ansvar för insläpp, utsläpp och eventuell utrymning.

Kompetens:
Vi söker dig som har flerårig vana från arbete som inspicient eller så har du fått relevant erfarenhet exempelvis från arbete som arbetsledare inom föreställningsteknik, som producent eller regiassistent.

Du känner dig bekväm i rollen som arbetsledare och har förmåga till att snabbt få överblick.

God kunskap om konstnärliga produktionsprocesser. Du förstår villkoren för scentekniskt arbete.

Det är meriterande om du arbetat med musikteater.

Som person är du tydlig, entusiasmerande och drivande. Du har integritet och är lätt att samarbeta med. Du förstår vikten av kommunikation både vad gäller din egen förmåga att göra dig förstådd och vikten av att lyssna på andra.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Kulturhuset Stadsteatern tillämpar provanställning. Du arbetar regelbundet på kvällar och helger.
Start omgående – eller efter överenskommelse.

Fackliga företrädare
Teaterförbundet avd 3 Urban Riismark urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se
Akademikerföreningen Petter Zerpe petter.zerpe@stadsteatern.stockholm.se

Ansök nere till höger

Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2020-11-08
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.stadsteatern.stockholm.se
Tillbaka