För medverkande

Skapa lösenord

När du blivit godkänd för medverkan i Artistkatalogen skapar vår redaktion ett konto åt dig. Vi skickar därefter ut inloggningsuppgifter till din angivna e-postadress. Normalt ska denna procedur inte ta mer än en dag. Med hjälp av din e-postadress och ditt nya lösen kan du sedan själv logga in på ditt konto. Efter det att du loggat in kan du välja att byta ut ditt lösenord till ett som du känner dig mer bekväm med, och som kanske är lättare för dig att komma ihåg. Glöm inte att förvara dina lösenord på ett säkert ställe så ingen obehörig kan ta sig in på ditt konto.