söker teaterproducent

Musikteater Unna

Beskrivning:
Musikteater Unna söker teaterproducent

Musikteater Unna bildades 2011 och drivs av scenberättaren Johan Theodorsson och musikern Anders Peev. Unna har producerat och turnerat med 8 föreställningar varav Maria Johansdotter och En bit av mig är de mest spelade. Den senaste föreställningen är Kallocain som baseras på Karin Boyes roman från 1940 och framfördes tillsammans med en metal-trio i ett kalkbrott. Musikteater Unna spelar på berättarfestivaler och har besökt bland andra Italien, Wales, Amsterdam och Förenade Arabemiraten.

Musikteater Unna spelar berättarteater för alla målgrupper och skapar episka berättelser som förändrar världen. Vi skapar våra egna föreställningar som rymmer transpersoner, flyktingbarn, progressiv metal, häxjakt, medeltida ballader och konspirationsteorier. Unna är en friteater där vi peppar varandra, växer och tar eget ansvar. Vi vill att du vågar testa, misslyckas och till slut ror iland expressiva scenkonstprojekt tillsammans med oss.

Vi söker en teaterproducent med ansvar för Musikteater Unnas bokning och kontakter.

Vem är du?
Du har erfarenhet av friteater och gillar att utveckla nya relationer på obeträdd mark. Arbetsuppgifterna består i att sälja Musikteater Unnas befintliga föreställningar, att förvalta Unnas befintliga teaterkontakter över hela landet och att driva mindre scenkonstprojekt tillsammans med oss.

Varaktighet
Uppdragsavtal på deltid, 25 %. Tre månader med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt. Vi betalar på faktura så F-skatt är ett krav.

Frågor om tjänsten
Kontakta någon av våra konstnärliga ledare Johan Theodorsson (johan@musikteaterunna.se) eller Anders Peev (anders@musikteaterunna.se)

Så här ansöker du
Skicka ett kort personligt brev (max en A4) om varför du vill jobba på Musikteater Unna, och varför du tror att just du passar för tjänsten samt ett CV. Senast den 5 mars vill vi ha din ansökan till johan@musikteaterunna.se. Intervjuerna kommer att ske löpande.

Du kan ansöka nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2021-03-05
Produktionsplats: Ansök här
Webbsida: www.musikteaterunna.se
Tillbaka