Radiokören söker flera korister till en av Sveriges viktigaste kulturscener

Sveriges Radio Berwaldhallen

Beskrivning:
Vi söker korister till en av Sveriges viktigaste kulturscener!

Just nu söker vi flera korister till Radiokören. Klicka på respektive tjänst längre ner i denna annons för att läsa mer om de specifika rollerna.

Som korist i Radiokören är du med din röst en del av en kör i världsklass med ett alldeles eget sound. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Här blir du en del av ett starkt samarbete där vi genom våra olika radiokanaler når en bred publik.
Berwaldhallen är genom sina konserter, turnéer och sin direktsända musik viktiga ambassadörer för svensk musik och kultur världen över. Här finns kunskap och intresse för såväl den klassiska som den nyskapade musiken och en bred förståelse för konstnärliga processer. I Berwaldhallen ryms två ensembler - Radiokören och Sveriges Radios Symfoniorkester och de attraherar båda framstående dirigenter och solister.

För mer information om Radiokören och Berwaldhallen är du välkommen att besöka www.berwaldhallen.se

Som korist erbjuder vi dig ett musicerande på högsta internationella nivå. Tillsammans bildar Radiokören med sina 32 professionella sångare ett instrument som spänner från sprödaste a cappellatoner till oratorier med enorm kraft och elasticitet. Varje individ tillåts ta plats i kollektivet vilket ger ett uttryck som inte finns någon annanstans - Radiokörens eget sound. Repertoaren är rikt nyanserad med många genrer, en generös blandning av tidig och nutida musik och nästan allt däremellan. Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna.

Vi söker just nu tre sopraner på deltid, 50 % till Radiokören. Klicka på länken för att komma till annonsen, https://karriar.sverigesradio.se/jobs/184636-the-swedish-radio-choir-is-looking-for-a-soprano-singer

Vi söker just nu en tenor på deltid, 50 % till Radiokören. Klicka på länken för att komma till annonsen, https://karriar.sverigesradio.se/jobs/225054-radiokoren-soker-nya-korister-tenor

Vi söker just nu två bas2 på deltid, 50 % till Radiokören. Klicka på länken för att komma till annonsen, https://karriar.sverigesradio.se/jobs/225061-radiokoren-soker-nya-korister-bas2

Anställning och kontaktuppgifter

Arbetsplatsen är Radiohuset och Berwaldhallen i Stockholm. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% på 1-3 årskontrakt efter provtjänstgöring, med start i augusti 2023. Ordinarie repetitionstid är tisdag och fredag 9:30-12:30 samt onsdag och torsdag 14:00-17:00 i Radiohusets studio 2. Utöver detta tillkommer konserter och turnéverksamhet.

För frågor kring din ansökan kontakta:
För frågor om tjänsten: Pernilla Wilhelmsdotter Melin, bitr. körchef pernilla.wilhelmsdotter_melin@sr.se
För frågor om rekryteringen: HR-partner Aleksandar Velevski, aleksandar.velevski@sr.se
För fackliga frågor: Johan Pejler, SYMF Radiokören, johan.pejler@sr.se

Välkommen med din ansökan!

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sveriges Radio AB
Oxenstiernsgatan 20
11527 Stockholm

Ansök senast 15 januari
Läs mer o ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-01-15
Produktionsplats: Stockholm Ansök här
Webbsida: http://www.berwaldhallen.se/
Tillbaka