söker Teknisk samordnare

Scenkonst Sörmland

Beskrivning:
Scenkonst Sörmland, Eskilstuna

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang”
Scenkonst Sörmland söker en erfaren teknisk samordnare till den tekniska avdelningen!

Om oss
Med vår vision vill vi bidra till att människor kan påverka sin situation och samhället. Musik, dans, film och teater är en viktig del av samhället och dess utveckling, både som professionella konstarter och som en möjlighet för individens uttryck. Publik och invånare i alla åldrar ska erbjudas hög kvalitet och spännande möten mellan och i olika konstformer och genrer.

Verksamheten förändrar sin organisation för att möta framtida utmaningar och utveckla Scenkonst Sörmlands tillgänglighet i regionen. Scenkonst Sörmland präglas av stort engagemang, och har en stark drivkraft för att kunskapsutveckla arbetet. Kompetensutvecklingen inom verksamhetens alla områden är därför prioriterad. Genom dialog skapas förutsättningar för att medarbetarna ska kunna och vilja ta ansvar för uppdrag och gemensamma mål. Vårt arbete präglas av att bygga förtroendefulla relationer, respekt för individen, tydlighet i uppföljning och återkoppling med utgångspunkt från det egna ledarskapet. Genom att stimulera en mångfald av röster i vår verksamhet, skapar vi förutsättningar för och utvecklar ett inkluderande arbete.

Scenkonst Sörmlands verksamhet finansieras i huvudsak av Region Sörmland och Staten via Statens kulturråd. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt arbetssätt och vårt utbud i nära samarbete med länets kommuner för att kunna vara aktuella och ge nya perspektiv på samtiden och historien. Scenkonst Sörmland är en del av Kultur & Utbildning inom Region Sörmland.
Inom den tekniska avdelningen finns 4 tjänster fördelade på rollerna; kostymansvarig, ljus/scentekniker, rekvisitör/turnéledare, ljud/scentekniker samt de tekniska kompetenser som verksamheten tar in för enskilda produktioner och projekt.

Dina arbetsuppgifter:
Tjänsten som teknisk samordnare innebär ett övergripande ansvar för det tekniska arbetet. Du ansvarar för lokal- och teknikutvecklingsfrågor.
Du samordnar och arbetstidsplanerar teknisk personal både i Scenkonst Sörmlands lokaler när vi är hemma och när vi är ute på turné. Du tillser att kompetensutveckling genomförs för den tekniska avdelningen. Du ansvarar också för rekrytering och upphandling av externa tekniska resurser.

Du ansvarar för att organisera, planera, beställa och utveckla verksamhetens tekniska produktion, tillverkning och turnéverksamhet. Du arbetar med arbetsmiljöfrågor och ekonomifrågor.
Som teknisk samordnare kommer du också att arbeta operativt som tekniker.

Övergripande administrativt arbete ingår i tjänsten avseende lokaler samt planering och hantering av transporter, IT, datorer och telefoni.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbete sker i stor utsträckning i nära samarbete med verksamhetschef, övriga chefer, samordnare/projektledare och producenter. Du hanterar en mångfald av samverkansparter utanför verksamheten.
Den tekniska avdelningen är en avgörande del av institutionen och samspelet med övriga inom verksamheten är av stor vikt. Som del av Scenkonst Sörmlands ledningsgrupp är den tekniska samordnaren även involverad i det strategiska arbetet, till exempel att identifiera långsiktiga mål samt planera och prioritera aktiviteter för att nå dit. Den tekniska samordnaren är också en viktig talesperson för avdelningen i mer övergripande sammanhang inom Scenkonst Sörmland.

Din kompetens, du har:
• Produktionserfarenhet inom scenkonstområdet.
• Kunskap om scentekniska tillverkningsprocesser.
• Praktisk erfarenhet av scen- och föreställningsteknik.
• Erfarenhet av arbetsledning.
• Erfarenhet inom ekonomihantering.
• Datakunskap inom relevant programvara och IT-system.
• Behärska engelska i tal och skrift.
• God kommunikationsförmåga.
• God förmåga att planera.
• God förmåga att organisera.
• Körkort, lägst B-behörighet.

Det är meriterande om du dessutom har:
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
• Erfarenhet av turnerande verksamhet.
• Utbildning inom scenteknik.
• Ledarskapsutbildning.
• Deltagit i ledningsgruppsarbete.
• Ljud och ljusteknisk erfarenhet.
• Erfarenhet av långsiktigt strategiskt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Jörgen Lindvall, 076-696 01 30.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Scenkonst Sörmland!
Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-02-20.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)
Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

REGION SÖRMLAND
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping

Ansök senast 20 februari
Ange referens RKUS-23-001 i din ansökan
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-02-20
Produktionsplats: Eskilstuna Ansök här
Webbsida: http://scenkonstsormland.se/
Tillbaka