Programledare till P4 Jönköping för en tillsvidareanställning

Sveriges Radio

Beskrivning:
Vill du ha världens roligaste jobb?

Det blir ledigt nu när programledarprofilen Hasse Pettersson går i pension efter att ha sänt live i tiotusentals timmar.

• Det har inte varit en enda tråkig dag på alla år. Studion har verkligen bubblat av liv, musik och starka berättelser, säger Hasse Pettersson.

Som programledare på P4 Jönköping är du mitt i nyhetsflödet som en kunnig, pålitlig och engagerad granne som lyssnaren alltid känner sig välkommen hos.
Du lotsar publiken i vardagen med glimten i ögat och ger dem kunskap, trygghet och glädje.
Du har förmågan att lyssna och prata med alla och kan snabbt gå från lättsamhet till allvar.

Vi söker dig som brinner för lokal journalistik, vill vara först med det senaste, vill överraska och underhålla, är kreativ och idérik, har lätt för att skapa kontakt, är intresserad av musik och kan lyfta fram den som en viktig del i vårt erbjudande och tycker att det är viktigt att även nå den digitala publiken. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

P4 Jönköping är den P4 kanal som har flest lyssnare utanför storstadsområdena och har haft en uppgång i lyssnarsiffrorna det senaste året. Vi gör fri och oberoende journalistik och arbetet ger utrymme för kreativitet och erbjuder många möten med spännande människor.

För att lyckas i rollen som programledare på P4 Jönköping behöver du också ha:
• Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av att programleda
• B-körkort för manuell bil

Anställning:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 augusti 2023 eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Jönköping.

Ansökan och kontaktuppgifter:
Vi ser fram emot din ansökan och vill veta hur du skulle vilja utveckla programmet så att vi tar nya steg. Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du söker jobbet på en gång då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast den 2 april.

Frågor om tjänsten: Peter Olsson, kanalchef, tel. 036-215 66 57.
Frågor om rekryteringen: Marianne Jansson, HR-partner, tel. 016-16 16 71.
Facklig kontakt: Markus Engberg SJF, tel. 036-215 66 80 eller David Westh, Unionen, tel. 036-215 66 34, samt Saco som nås via saco@sverigesradio.se.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sveriges Radio AB
Oxenstiernsgatan 20
11527 Stockholm

Ansök senast 2 april
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-04-02
Produktionsplats: Jönköping Ansök här
Webbsida: sverigesradio.se/drama
Tillbaka