Östgötateatern söker följespotsförare till musikalen Waitress

Östgötateatern

Description:
Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Från och med januari 2023 ingår även Östgötamusiken i bolaget. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har ca 230 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Omsättningen är ca 200 mkr per år och ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

Vi söker följespotsförare till höstens stora musikal Waitress i våra teaterhus i Norrköping och Linköping. Det handlar om kvälls- och helgarbete på timkontrakt. Erfarenhet från scentekniskt arbete är meriterande, men inget krav. Vi söker fyra personer som kommer att byta av varandra.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning eller ålder och vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@ostgotateatern.se. Senast den 10 april 2023 vill vi ha din ansökan. Skriv "Följespotsförare" i ämnesraden på mejlet.

För mer information kontakta teknisk chef Johan Wallin på johan.wallin@ostgotateatern.se eller 073-620 53 29 och/eller facklig representant Caroline Karlsson på caroline.karlsson@scenkonstost.se eller 0733-359614.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Tunnbindaregatan 37
60221 Norrköping

Arbetsgivaren
Scenkonst Öst AB
Kontakt: Teknisk chef, johan.wallin@ostgotateatern.se
073-620 53 29

Facklig representant:
caroline.karlsson@scenkonstost.se
073-335 96 14

Ansök senast 10 april
Ange referens Följespotsförare i din ansökan

Mejla din ansökan till
jobb@ostgotateatern.se
Gender: Ej specifierat
Last_application_day: 2023-04-10
Production_site: Norrköping Ansök här
Web_page: www.ostgotateatern.se
Back