söker Scentekniker

Beskrivning:
Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." - ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 25 olika förställningar. Varje år har parken en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du också vara med i vårt arbete?

Som scentekniker i Astrid Lindgrens Värld är du ansvarig för scenografi och rekvisita, utför scentekniska och lättare ljudtekniska moment samt att vara behjälplig vid soundcheck inför föreställningarna i parken. Vi har ca tio olika spelplatser där föreställningar spelas under hela dagen. Du ingår i teamet på scen- och rekvisitaavdelningen och är en av åtta scentekniker. Oftast är hela parken ditt arbetsområde och du har uppgifter vid de flesta föreställningar på de olika spelplatserna.

Astrid Lindgrens Värld är mellan maj-augusti öppen veckans alla dagar, i alla väder. Därför är det av stor vikt att du är lösningsorienterad, tar eget ansvar och kan hantera snabba ändringar, då förutsättningarna kan komma att ändras med kort varsel.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom området scenteknik och gärna erfarenhet av att arbeta med teater utomhus och/eller turnéarbete.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten och välkomnar alla oavsett etnicitet eller kulturell bakgrund.
Uppfyller du de formella kraven är du välkommen att söka till oss!

Ansökningsformulär hittar på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-post.

Anställningsperiod: Perioderna varierar beroende på vilka föreställningar man arbetar med, då vi har olika repetitionsperioder. Den längsta perioden sträcker sig från mitten på mars och alla perioder avslutas den 18 augusti.

Lön: Enligt avtal mellan Scen & Film och Svensk Scenkonst.

Sista ansökningsdag: 27 oktober 2023. Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby v. 45.

Kontaktperson:
Mats Nilsson, Teknisk produktionsledare.
mats.nilsson@astridlindgrensvimmerby.se

Lön enligt överenskommelse
Anställningsvillkor heltid
Anställningstid enligt överenskommelse

Astrid Lindgrens Vimmerby AB
Fabriksgatan
59840 Vimmerby

Ansök senast 27 oktober
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-10-27
Produktionsplats: Vimmerby Ansök här
Webbsida: www.alv.se
Tillbaka