Producent till Regionteater Väst

Regionteater Väst

Beskrivning:
Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun.

OM ARBETET
Vi erbjuder dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla.

Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administrativt arbete inom ramen för funktionen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat flera år som projektledare eller producent inom scenkonstområdet. Som person är du samarbetsinriktad, lyhörd och öppen för utveckling och lärande. Du är bekväm i sociala sammanhang, såväl interna som externa, och är kommunikativ. Du är mål- och resultatinriktad och tar ansvar för helheten.

Du har goda administrativa kunskaper, är ordningsam och strukturerad. Arbetet kräver hög självständighet samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Arbetets karaktär ställer också höga krav på kreativitet och initiativförmåga, samt ett prestigelöst förhållningssätt. Du skall ha kunskap om ekonomi och ekonomiuppföljning och du skall ha körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Planerade dagar för intervjuer är: 8/1 samt 9/1 (2024).

Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivaren
Regionteater Väst AB
http://www.regionteatervast.se

Kontakt:
Ulrika Kärrö, Fackliga företrädare, Scen och Film
ulrika.karro@regionteatervast.se, 0722-089718

Ann Lundberg, Chefsproducent
ann.lundberg@regionteatervast.se, 0705-08 05 57

Ansök senast 15 december
Ange referens Producent, Uddevalla i din ansökan

Mejla din ansökan till
svar@regionteatervast.se

Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-12-15
Produktionsplats: Uddevalla Ansök här
Webbsida: www.regionteatervast.se
Tillbaka