Producent till Teater JaLaDa

Teater JaLaDa

Beskrivning:
Teater JaLaDa är en fri professionell barn- och ungdomsteater med säte i Malmö. Vi arbetar med interkulturell och flerspråkig teater, ofta med musikaliska inslag. Genom att blanda och mixa språk, stilar och kulturella influenser i våra produktioner vill vi bidra till en ökad tillgänglighet och inkludera fler i teaterhändelsen. Vårt mål är att nå ut till alla, såväl i hela landet som internationellt. Teatern grundades 2013 och har sedan starten spelats hundratals föreställningar och teatersagor samt genomfört olika pedagogiska projekt. Repertoaren har riktat sig mest till barn i olika åldrar, från 3 till 15 år.

ARBETET
Är du vår nya kollega? Vi söker en producent som även kommer arbeta med teaterns försäljning/marknadsföring. Varje person som arbetar hos oss har sina egna ansvarsområden, men du behöver också vara beredd på att gå utanför din huvudsakliga arbetsuppgift, vilket förutsätter flexibilitet och samarbetsförmåga. För att lyckas behöver du dessutom trivas med att ta nya kontakter och vara en duktig projektledare som gillar högt tempo. (För mer information om arbetsuppgifter, maila gärna till rayam@jalada.se)

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat flera år som projektledare eller producent inom fri scenkonstområdet. Har gedigna erfarenheter från försäljning/marknadsföring, Har erfarenhet av bidragsansökningar och redovisningar, Du har goda administrativa kunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Som person är du samarbetsinriktad, lyhörd och öppen för utveckling och lärande. Du är bekväm i sociala sammanhang, såväl interna som externa, och är kommunikativ. Du är mål- och resultatinriktad och tar ansvar för helheten. Arbetets karaktär ställer också höga krav på kreativitet och initiativförmåga, samt ett prestigelöst förhållningssätt. Du skall ha kunskap om ekonomi och ekonomiuppföljning och du skall ha körkort.

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Planerade dagar för intervjuer är: 20/12 - 23/12 (2024).
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt:
Rayam Aljazairi, Teater Chef, rayam@jalada.se
Alaa Rasid, Pedagog, alaa@jalada.se
0762219317

Ansök senast 30 december
Mejla din ansökan till: rayam@jalada.se
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-12-30
Produktionsplats: Malmö Ansök här
Webbsida:
Tillbaka