Vi söker Ljudtekniker

Beskrivning:
Dramaten söker ljudtekniker för tillsvidareanställning på Stora scen.

Dramaten söker en ljudtekniker till Stora scen, en av fem sektioner inom Dramatens tekniska avdelning. På Stora Scen arbetar våra tekniker med att skapa de bästa förutsättningarna för genomförandet av Dramatens produktioner.

Rollen:
I ditt uppdrag ingår framtagande av ljudbild i nyproduktion, programmering, inspelning, att köra föreställningar, livemixning samt myggning av skådespelare.

Du ansvarar för att de föreställningar du kör upprätthåller hög ljudteknisk kvalité. Som tekniker på Dramaten deltar du också i arbetet med bygge och omställning på scen.

Vi söker dig som har:
• Relevant utbildning.
• Erfarenhet av arbete som ljudtekniker med inriktning mot scenkonstverksamhet.
• Mycket goda erfarenheter av ljudprogrammering i Qlab.
• Goda kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med Dante-nätverk.

Meriterande är:
• Erfarenhet av A&H D-Live mixer.
• Erfarenhet av att arbeta med musikteater.
• Erfarenhet av ljus, video och scentekniskt arbete.
• Erfarenhet av arbete i professionell ljudstudio.

Du har en god förmåga att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Då stor del av arbetssättet är projektbaserat, där alla bidrar till att färdigställa en produktion, ställer vi också höga krav på förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi erbjuder:
Dramaten erbjuder en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi från våra olika professioner arbetar gemensamt med att skapa goda förutsättningar för scenkonst. Vår uppgift är att gemensamt med tillgängliga resurser förverkliga de gästande teamens visioner för föreställningarna. Vi eftersträvar hög yrkesmässig kompetens kombinerat med en vilja att undersöka och utveckla metoder och roller.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid från 2 januari 2024 eller enligt överenskommelse. Dramaten tillämpar provanställning om 6 månader. Arbetstiden följer verksamhetens behov och är schemalagd där både vardagar, kvällar och helger.

Dramaten är medlem i arbetsgivarorganisationen Svensk Scenkonst och har kollektivavtal med Scen & Film, DIK och Musikerförbundet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 20 december 2023. Intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Scenchef Stora scen, Carl Rosengren carl.rosengren@dramaten.se.

Fast lön
Anställningsvillkor heltid

Kungliga Dramatiska Teatern AB
Nybrogatan 2
10241 STOCKHOLM

Kontakt:
Tsione Thybäck, HR-partner, tsione.thyback@dramaten.se
0703726104

Ansök senast 20 december
Ansök nere till höger
Kön: Ej specifierat
Sista ansökningsdag: 2023-12-20
Produktionsplats: Stockholm Ansök här
Webbsida: www.dramaten.se
Tillbaka